Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Most akkor mégsem okoz rákot...

Most akkor mégsem okoz rákot a hús?

Figyelt kérdés

[link]


Meglepő cikket találtam hogy mégsem okoz rákot a vörös hús, mit szóltok ehez?


Ezt egy dietetikus is megerősíti


[link]


2019. nov. 5. 15:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is letoljtam, hogy okoz-e rákot.
2019. nov. 5. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

az egész erdőben két dolog van: hús meg zöldség


mitől mérgező az amire az egész emberiség ki volt fejlődve?


láttál vega kőművest? ilyen nincs

2019. nov. 5. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Azt SOHA nem állította senki, hogy a hús rákot OKOZ, csak arról volt szó, hogy az ESÉLYT növelHETI (ami NEM AZT jelenti, hogy növeli, csak lehetséges!!)
2019. nov. 5. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
19%

"láttál vega kőművest? ilyen nincs"


DE VAN!!!!, söt nem vega, hanem vegán és nem is egy.

2019. nov. 5. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Már nem is tudom,van e valami még,amire még nem sütötték rá,hogy rák keltő.
2019. nov. 5. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:

Az Annals of Internal Medicine nevű folyóiratban megjelent kutatási anyag szerint azonban a módszertanban nem lehet ilyen hiba, hiszen az adatokat számos nemzetközi tanulmányból szedték össze elemzésre. „Az 54 ezer alanyt felölelő, 12 randomizált klinikai vizsgálat során nem találtunk statisztikailag jelentős vagy fontos összefüggést a szívbetegségek, a rák vagy a cukorbetegség kialakulásában azok között, akik több vagy kevesebb vörös és feldolgozott húst fogyasztanak” – mondta Johnston


Hihetetlen, én pont ezért nem eszem húst és most ez jött ki, hát szerintem ezek után akkor eszek húst

2019. nov. 5. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Valahogy hirtelen minden rákkeltő aminek a fogyasztását vissza akarják szorítani. Egyszer a csirke aztán a sertés, a hal és a zsír. Aztán már a margarin. Egyszer két fejed nő a szteviától aztán meg varázslatos csodaszer a halálos fehércukor ellen. Egyszer pestis, aztán veszettség, lepra és szalmonella. rettegj csak és vedd amit kell. Majd ők megmondják.

Rá kéne jönni, hogy csak etetés a cikkek többsége.

Most a vegán életmód nagyon megy. Persze, hogy valaki meglebegtette, hogy a hús rákkeltő. Szánalmas.

2019. nov. 5. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

Mindenre rámondják hogy rákkeltő, majd 1-2 év múlva azt, hogy mégse.

Mindenesetre azt nekem senki nem fogja bemagyarázni, hogy az az ipari termék, amit sok helyen "hús" vagy "húskészítmény" néven árulnak, az egészséges....

Az igazi hússal nem hinném, hogy gond van, természetes módon képesek vagyunk fogyasztani, nekem kicsit nonszensz gondolat, hogy rákot okozzon... aztán ki tudja.

2019. nov. 5. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:
Talán itt nem a hússal van a baj, hanem a sok kémiai anyag.. Tartósítószer stb... Ami az élelmiszerekben benne van. De szerintem nem hús készítményekben is van ilyen anyag..
2019. nov. 5. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Rákot nem okoz, az esélyt meg az is növelheti, ha kinézel az ablakon. Ezt mindenre rá mondják.
2019. nov. 5. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!