Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet valami bajom attól a...

Lehet valami bajom attól a házikolbásztól, ami egy hétig szobahőmérsékleten volt a szekrényben?

Figyelt kérdés
Ottfelejtettem, utána már betettem a hűtőbe, de egy kicsit aggódom.

ápr. 3. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Füstölt volt?
ápr. 3. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

A füstölés miatt nem hiszem hogy baja lett. Emlékszem, nálunk a spejzban lógtak a kolbászok gyerekkoromban, nem a hűtőben voltak. Régen vidéki házaknál is a kamrában tartották (gondolom ma is).

Ha nincs rossz szaga vagy íze, akkor szerintem nem kell aggódnod.

ápr. 3. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Miquel ***** válasza:
100%
Ha nincs szaga, nincs kifehéredve, vagy urambocsá' zöldes foltok rajta akkor nyugodtan megeheted. Régen senkinek se volt hűtője, a kamrában lógtak a kolbászok, mégis elálltak egész évben.
ápr. 3. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Azért jól megfőzöm.
ápr. 3. 17:08

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!