Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a különbség az iparban...

Mi a különbség az iparban előállított, és a házilag készített kenyér között?

Figyelt kérdés

2021. jún. 2. 16:48
 1/3 anonim válasza:
83%

Az iparban előállítottnak a mottója: "olcsón, kis munkaerővel, sokat" ami a minőség rovására megy. Ha otthon készíted olyanra sütöd amilyenre szeretnéd.

Jobban érzed a tésztát, ezért biztos, hogy rugalmasabb lesz. Ha falun élsz és van kemencéd, az az igazi.

2021. jún. 2. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A házi kenyérben csak liszt,só,víz, élesztő vagy kovász van, és általában kétszer kelesztik.

Az ipari kenyérben állományjavító, ízfokozó és egyéb adalék van, és gyorskelesztett. Hamarabb kiszárad,, mint a házi kenyér.

2021. jún. 2. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Mint minden készen vett és otthon elkészített étel között. Tudod, mi van benne és hogyan készült.
2021. jún. 2. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!