Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Igaz, hogy aki a Duna vizét...

Igaz, hogy aki a Duna vizét issza, saját vizét issza vissza?

Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 00:23
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Az nem a Tisza vize?
2021. dec. 9. 00:32
 2/4 anonim ***** válasza:
97%

"Ki a Tisza vizét issza,

vágyik annak szíve vissza."

[link]

Ki a Tisza vizét issza, saját levét issza vissza. (-Z) - Ironikusan arra utal, hogy cselekedeteink visszahatnak. Gondatlanságunk, mulasztásunk miatt magunknak okozunk kárt. Elgondolkodtató ez a közmondás, hiszen nem is olyan régen ivóvíznek alkalmas volt a Tisza vize. Napjainkig már annyi szenny lefolyt rajta, hogy néha még fürödni is alig merünk benne.

2021. dec. 9. 00:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaz. Több helyen van vízkivételimű a Duna mellett. De van ilyen a Tiszán is pl Szolnoknál.
2021. dec. 9. 06:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Konkrétan ez megy a nemzetközi űrállomáson, persze tisztítva. Semmi bajuk vele. Ezt a szlogent meg bármire rá lehet sütni.
2021. dec. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Az normális ha nem tudok beszélni amikor vissza hallom a saját hangom ?

Valahogy olyankor nehezebben tudok az érzéseimre figyelni mert irital , es emiatt nem tudok úgy beszélni a másikkal ez mire utal ?

Mi van akkor ha az ember a saját vizeletét megissza vagy vissza issza?

Telefon méreganyagok kal 4 is van olyan kultúra például India vagy Kína ahol alternatív gyógymód ként használják és megisszák. Nem halálos vagy nem okoz szervi károsodást?

Tanácsot kérnék bevállt, saját magadon kipróbált fogyókúrás tapasztaltokból. Mit mikor ettél, mennyit mozogtál, mennyi ideig tartott a fogyás, mennyi...

Saját tapasztalat: Drasztikus kalória csöjkentéssel és mozgással megszabdultam 35kg-tól. Majd 1 év alatt visszaszedtem 20kg-ot. A legszomorúbb, hogy ezalatt az 1 év alatt is figyeltem étkezésemre: elhagytam szinte minden régi kedvencemet, kevés szénhidrát bevitel több...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!