Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi lenne a megfelelő bevitel?

Mennyi lenne a megfelelő bevitel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Fel éve 1500 kalórián vagyok, sikerült fogyni rengeteget.

168-70 cm/53kg vagyok, mellette tornazom heti 3-4x labsullyal, illetve itthon ketlebellel.

Az volna a kérdésem, hogy mennyi a napi ajánlott bevitel szerintetek amitől nem híznék? Igazából a mai nap folyamán sikeresen lebegegedtem, és valamiert az átlagnál ehesebb vagyok, és szeretnék ma többet enni mint 1500, de nem szeretnék hizni illetve másik napokból levonogatni.

Mennyi kilengés férne bele?

okt. 25. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Így is a kórosan sovány BMI határán vagy, úgyhogy ha pár kiló "hízástól" rettegsz, akkor testképzavaros és/vagy étkezési zavaros vagy.

Itt ki tudod számolni a saját adataiddal a hozzávetőleges kalóriabevitelt a szintentartáshoz:

[link]

okt. 25. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Bbetegségnél a szervezet több kalóriát használ el mert az energia. Egyébként ha ma meg holnap a bezegseg miatt ennél pl 2000 kcalt akkor azt jelentené hogy hízol 70 grammot.

Nyugodtan egyél többet. Azért vagy éhes mert kell a testednek.

Az elozo meg linkelte h hogy szamolod ki a sulytartast

okt. 25. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi van, megint lejárt a bann?

Már 20 kérdést tettél fel legalább, mind a húsznál megírtuk, hogy kórosan sovány vagy, és éhezteted magad.

Minimum 2000-t kellene enned, de inkább többet!

okt. 26. 11:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első kérdésem😂
okt. 26. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ez az első kérdésed, de most nem linkelem ide a másik 10-et.
okt. 27. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első kérdésem ebben a kategóriában 😂 lehet másnak is hasonló problémái vannak, arra nem gondoltál??
okt. 27. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!