Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Liquid Amino a bio cech...

Joell kérdése:

Liquid Amino a bio cech usa-tol. kis 20 milis uvegcse de van literesben is....A kerdes az hogy en ezt minden edzes utan kozvetlenul fogyasztom..Ez jo?? Hasznos?

Figyelt kérdés
Mellette feherje turmixot is szoktam de inkabb a kajaban hiszek...van hogy 3-4 napig nem iszok turmixot
2025. febr. 2. 18:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Ha csak súlytartáshoz szükséges kalóriamennyiséget fogyasztok, akkor ha izomtömegben nem is, de erőben lehet növekedni?

Szikár testalkatúként nem nagyon érdekel a tömegnövi. Próbáltam de nem éri meg a befektetett munka. Viszont erősnek mindig is erősnek számítottam, csak sosem voltam izmos. Ezért inkább az erő növelés érdekelne. De nem akarok annyit enni, hogy közben zsírosodjam. Szikár...

Ahol NEM gramm-ra kiszámolt ételeket fogyasztottak (plusz ritkán még édességet IS attack), ilyen fizikumokról mutatnátok fényképeket? Vagyis...

Azok érdekesek e kiírásnál, mely formák az egyesek által csak le-strandfazonozott fizikumokat (vagy ahhoz közeli formákat) mutatják. Nem Kim Kold-ot, vagy Jay Cutler-t szeretném viszontlátni némi zsírral, hanem sokkal, de sokkal átlagosabb, egyesek szerint jóval...

Ha kalóriadeficitben vagyok, de sok fehérjét fogyasztok, lehetséges az izomépítés?

Természetesen megfelelő mennyiségű sport mellett. Fontos szempont lehet még, hogy teljesen kezdő vagyok, elég satnya izomzattal. Eddig csak bringáztam, erősítő edzéseket nem csináltam. Nem akarom kigyúrni magam, csak egy egészséges izomzatot szeretnék.

Ért valamit az edzésem ha aznap este alkoholt fogyasztottam?

20/férfi Szombaton délután csináltam a lábedzésem, és aznap este egy szülinapi buliban picit többet ittam,mint ahogy terveztem. Ez körülbelül 5 feles vodkát, és 3 feles tequilát takar. Majd a buli után kb 6:30-kor értem haza, és aludtam 6 és fél órát. Szerencsére...

Ha semmiféle fehérjeport vagy egyéb étrendkiegészítőt nem fogyasztok, attól még láthatok eredeményt?

Nem rég kezdtem el edzeni, és eddig csak az étrendemben tettem változtatásokat. Nem akarok nagy izmokat, csak annyit, hogy enyhén látszódjon, hogy dolgoztam rajtuk. Ehhez elengedhetők a porok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!