Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lesz-e valami bajom, ha nem...

Lesz-e valami bajom, ha nem fogyasztok lisztet? Szeretnék újra fogyni, egyszer már sikerült ezzel a módszerrel és sokáig tartottam is a súlyom,csak a szülés után meghíztam.

Figyelt kérdés

2025. ápr. 13. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Attól nem. De az a kérdés, mivel helyettesíted? A liszt egy elég gyorsan felszívódó szénhidrát, magas GI értékkel. Szóval célszerű olyan élelmiszerrel helyettesíteni, amiben van legalább annyi fehérje, de lehetőleg több, szénhidrátból kevesebb, de az is lassú felszívódású, alacsonyabb GI-vel.
2025. ápr. 13. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:
48%
Miért lenne? Kiegyensúlyozott diéta meg mozgás a megoldás, nem a turbófogyókúrák, amelyek során le kell mondanod valamiről.
2025. ápr. 13. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Van aki fogyasztott málnalevél teát?

Mi a Vélemény? Illetve a szülést ugye nem indíthatja be?

Jártatok már fogyasztómasszázsra?

Milyen lett az eredmény? Hány cm ment le? Én a csípőmről és a fenekemről szeretnék fogyni, szülés uán maradt rajtam mindenhol kb 10 cm.

Véleményetek a teleshop-os fogyasztoövröl?

Használtatok már ilyet, a hasamra és a combomra kéne szülés utánni alakformálásra, jo?

Szülés után kb. mikor ajánlott elkezdeni fogyókúrázni? Van valamilyen jól bevált fogyasztószer?

A fogyasztószer alatt értem: tea,gyógykészítményű kapszulák,torna....stb. Minden érdekel akinek valami jól bevált az írjon nekem:-)de az is aki ajánlani tud valamit! Köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!