Kisdanibrian19830112 kérdése:
Mikor számít egy állapot kettes cukorbetegségbek?
Figyelt kérdés
Aki túlsúlyos ( 125-140 kg/ 183 cm) az már cukorbeteg? Hetes cukor nagyon gáz?ápr. 25. 19:00
1/5 A kérdező kommentje:
Miért mondják hogy a cukorbetegnek levághatják a lábát? A dohányzás elhagyása javíthat az állapoton? 4,5 éve nem dohányzok.
ápr. 25. 19:01
2/5 anonim 

válasza:

Sokszor ha valakin ennyi túlsúly van, akkor növelheti a cukorbetegség kialakulásának esélyét, de ez azért nem ilyen fekete-fehér, súly és magasság alapján nem lehet cukorbetegséget megállapítani.
A 7-es cukor éhgyomri volt? Ha igen, az nem jó, 6 alatt kéne lennie.
A kezeletlen cukorbetegség hosszútávon sok szövődménnyel járhat, nem csak a láb, de a látás, vese, stb kapcsán is.
3/5 anonim 

válasza:

A hetes cukor nem nagyon gáz, de kissé emelkedettnek számít, érdemes odafigyelni az étkezésre és rendszeres mozgást beiktatni.
4/5 anonim 

válasza:

Akkor amikor az orvos azt mondja. Én is elhízott vagyok. Nálad kicsit jobban. És egészséges vagyok, cukrom és minden más értékem is rendben.
5/5 Ypszilon1980 

válasza:

Nem mindenki cukorbeteg, aki túlsúlyos, de jó t sem tesz neki. A 7-es ha éhomi, akkor sok igen, de lehet azt még elég táplálkozással kezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!