Lehet valami bajom, ha rendszeresen macska és kutyaeledelt eszek?
Egy vidéki állatmentő voltam, már nem mentek. Ráment az egészségem és a vagyonom is.
Rajtam maradt jópár rzménytelen állat, aki senkinek se kell. Max olyanoknak akik kamus megélhetésiek, pénzért átvennék aztán elaltatnák őket , ezt tudjuk.
Van két megmaradt rendszeres támogatóm, de ők csak (a szokásosvisszaélések, sikkasztádok miatt) állateledelt küldenek csak.
Viszont én a havi 200 ezres fizetéselből nem jövök ki, hitel van a házon,az állatok miatt nem tudok tizenórákat dolgozni, gondozni is kell őket.
Sokszor csak a kutya meg macskaeledel marad amit tudok enni..
Szerintetek lehet tőle bajom?
Igy se vagyok fizikailag jól.

válasza:

válasza:És nincs egy menhely se, aki átvenné őket? Ha állatmentő voltál, akkor csak ismersz pár embert a "szakmában" akik átvennék őket és tehermentesítenének.
Amúgy elvileg nem, emberi fogyasztásra alkalmasnak kellene lennie, ám a hús, amiből az ilyen Purina meg egyéb olcsó vackot gyártják, nem a legfrissebb. Ott a kajagyár Bükkön, olyan dögszag van sokszor, hogy elhányják magukat az emberek.
Egyéb gyárakról se hiszem, hogy a legjobb húspultos színhúst használják, bármit is mondanak.
Szóóóval rövidtávon nem lesz bajod, max kicsit phosni fogsz.

válasza:

válasza:Nyugodtan eheted, egészégesebb mint a legtöbb bolti kaja. Komolyan az állátoknak nem lehet akármit adni, az sokkal jobb minőség mint a párizsik 99százaléka!
Én már sokszor szóvá tettem, hogy a kutya macska tápba, sokkal egészségesebb alapanyagokat használnak, és kevesebb egészségkárosító vegyszert.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!