Más nő is ilyen sűrűn szokott kakilni?
Ma teljesen ledöbbentett a kolléganőm, mert azt mondta rosszul érzi magát, mivel 2 napja nem tudott kakilni és ő minden nap szokott.
Egyrészt a munkahelyen nem szoktunk ilyenről beszélni.
Másrészt azt hittem az a természetes, ahogy nálam is, hogy heti kétszer-háromszor megy valaki. A férfiak meg nyilván sűrűbben.

válasza:

válasza:Naponta többször megyek, anyám is, párom naponta 1x. Neki ha 1 nap kimarad már rosszul van.
Barátnőm is heti párszor járt régen, de tudja, hogy nem egészsége, ha ott rohad bent a széklet, így próbál kialakítani egy napi rutint, hogy minden nap tudjon székelni.

válasza:Teljesen normális minden nap elmenni kakilni, igen, én csak azt nem értem, hogy ez neked miért meglepetés?
Én is minden nap megyek (néha reggel, máskor csak délután, mikor ér az inger), a férjem ellenben két-háromnaponta jár, öcsém meg napi kétszer.
Mondjuk nekem a melóhely, stb. sem visszatartó tényező, hogyha épp ott jön rám, akkor elintézem ott, nem "viszem haza", mert minek puffadjak hazáig?
Csak ugye "jaj, máshol nem illik..." bullsht a jellemző, aztán ezért is van ennyi aranyeres meg szorulásos ember, mert ahelyett, hogy elmenne, és kakilna (2-3 perc max), inkább visszatartja.

válasza:Minden nap szoktam.
"Másnapi" már kellemetlen.
3-as azért meglepetés mert a nők a családban, akikkel vagyok olyan viszonyban, hogy megkérdezzem őket (anyukám, sógornőm), ők általában heti egyszer járnak, anyum sokszor hashajtóval.
A munkahely nekem se visszatartó erő, örülök bárhol is jön rám, mert székrekedésre hajlamos vagyok sajnos.

válasza:Napi 3-tól heti 3-ig egészséges és normális.
Ezen a határon belül bármi előfordul és teljesen egészséges. Teljesen felesleges belekötni!

válasza:

válasza:2.
Ez mekkora hülyeség már, hogy csak a napi kakkantás az egészséges.
Még inkább hátrányos is, mert ha nem sikerül, akkor tiszta pánikba kerülnek, vagy egyenes rosszul vannak. Akkor kell menni, ha inger van, idiótaság ez a "rendszeresség". Te esetleg minden nap ugyanazt eszed, és ugyanannyit is, meg ugyanakkor és ugyanannyit is mozogsz le?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!