Más nő is ilyen sűrűn szokott kakilni?
Ma teljesen ledöbbentett a kolléganőm, mert azt mondta rosszul érzi magát, mivel 2 napja nem tudott kakilni és ő minden nap szokott.
Egyrészt a munkahelyen nem szoktunk ilyenről beszélni.
Másrészt azt hittem az a természetes, ahogy nálam is, hogy heti kétszer-háromszor megy valaki. A férfiak meg nyilván sűrűbben.

válasza:

válasza:

válasza:11. Csinálj a járda szélére.
Akinek sűrűbben van ingere, az is vissza tudja tartani, az nem ettől függ.

válasza:13.
Hát nem mindenki. Egyesek annyira rákondícionálják magukat pszichésen, hogy 7:08-kor menni kell, hogy fizikailag rosszul vannak vagy görcsöl a hasuk, ha mégsem mehetnek reggel (pl elaludtak és nincs rá idő)

válasza:

válasza:15.
Na, mondom. Én szerintem azért ez nem teljesen normális dolog, talán más is érzi ezek után.

válasza:“azért meglepetés mert a nők a családban, akikkel vagyok olyan viszonyban, hogy megkérdezzem őket (anyukám, sógornőm), ők általában heti egyszer járnak, anyum sokszor hashajtóval.”
A nők a családodban nem esznek elég rostot, te sem, ha csak heti 2-3 alkalommal székelsz.
Aki kevés rostot eszik, az amellett, hogy székrekedéssel küzd, erősen megnöveli az esélyét a cukorbetegségnek, koleszterinproblémáknak, szív- és érrendszeri problémáknak és a vastagbélráknak.

válasza:18.
És már megint kezdi. Normális a heti 2-3!

válasza:Én meg el se tudom képzelni, hogy valaki nem kakil naponta. nem értem.. Nő vagyok, lassú anyagcsere problémám is van, de mégis... Gondolom elég vizet kell inni...
Azt meg nekem sose mondta senki, hogy "nem illik máshol" - már miért ne, arra van a wc. Talán ezért nem tartogattam soha, nekem sose volt olyan, hogy valahol nem megyek le wc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!