Mi történik, ha 1 hétig nem eszik valaki?
Figyelt kérdés
Még 1 hét van fizetésig, de semmi kajám nincs, meg pénzem se, úgyhogy addig nem tudok enni. Milyen hatással lesz ez a szervezetemre? Bele lehet halni?okt. 29. 10:13
1/29 anonim 

válasza:

válasza:Valamennyit fogyni fogsz+ fizikailag nem fogod magad tul jol erezni. Szedulesre, fejfajasra is lehet szamitani.
Szokott lenni etelosztas itt-ott. Van keress ra, hogy a varosodban hol van.
Esetleg kiirni facebookra, hogy elelmiszerre van szukseged. Nem szegyen szerintem, en pl volt mar, hogy segitettem igy valakinek, bevasaroltam neki.
2/29 anonim 

válasza:

válasza:És nincs egy ismerősöd, aki 2-3 ezret kölcsön tudna adni, amiből veszel zabpelyhet, rizst meg némi mirelit zöldséget és sárgaborsót?
3/29 anonim 

válasza:

válasza:Semmi különösebb bajod nem lesz, a hibát pedig valahol fent a toronyban kell keresni.
4/29 anonim 

válasza:

válasza:Vezetőségnek rokonnak jó ismerősnek munkatársnak mondd el 15 ezer Ft nem akkora vagyon hogy ne adjanak 1 hétre stb .
5/29 anonim 

válasza:

válasza:Éhes leszel. Talán leadsz néhány kilót. Belehalni nem lehet. Böjtről hallottál már?
6/29 anonim 

válasza:

válasza:A 3. napon szépen összeesel, más bajod nem lesz
7/29 anonim 

válasza:

válasza:Én 6 napig nem ettem-nem ittam.
Napi 2 infúzió, egy cukor, egy só. 5 kilo lement, köszönet a kórháznak, egy elbszott vizsgálat miatt. 🤷
Más bajom nem lett.
8/29 anonim 

válasza:

válasza:7, a cukrot szerinted mire kaptad? Azért az marhára nem ugyanaz, mintha semmit nem eszik a kérdező.
Kérdező, jelenleg mi van a konyhádban pontosan? Olaj, liszt, stb? Egy filléred sincs? Bankszámlára megy a fizetésed? Van hiteled?
9/29 anonim 

válasza:

válasza:Dögmelegben nyáron csak inna az ember de már hideg van és aki mozog hajt munkákat végez a 2. kidől megfázik .
10/29 anonim 

válasza:

válasza:7 ez megint egy trolloló. Olyan nincs, hofy semmi nincs otthon. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!