Sok a gond, baj, le betegedtem, 5 éve fiatalon, mozgássérült is vagyok már! Néha elfogadom, néha nem, Mit tegyek, mit szedjek, hogy legyen? Vagytok olyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Ideges, feszült, nyugtalan, a múltra emlékezve, mégrosszabb, merthogy, megtudtam, megoldodtam jó pár dolgot azért ügyesen, most meg rágódok csak a nyomorúságomon.nov. 3. 08:29
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Es vegülis mi lenne a kerdes? Mindenkinek vannak jobb es rosszabb pillantai.
Milyen jellegü a mozgässerültseged?
3/4 Enola8 

válasza:

válasza:16 éves korom óta vagyok RA-s, szóval ja, átérzem a problémádat, mégsem nyávogok ezen. Megtehetném, mert iszonyú rossz frontokkor, az ágyból sem tudok kikelni, annyira fáj, de... ez van.
A jó napokért élek, amikor csak kicsit fáj - szerencsére viszonylag sok van belőle.
4/4 A kérdező kommentje:
12. Megyek Debrecenbe!
nov. 5. 04:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!