Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kitalálod mit ettem ma ebédre?

Wcpumpa01 kérdése:

Kitalálod mit ettem ma ebédre?

Figyelt kérdés

júl. 1. 15:35
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
10 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem és nem is érdekel.
júl. 1. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Chili con carne?
júl. 1. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Tésztát ettél?
júl. 2. 06:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi közöm hozzá?
júl. 4. 04:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Kitörölték a salakanyagnak valót. Nem is értem?! Pedig azt ettél. Biztos vagyok benne.
júl. 4. 04:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ki nem szrja le :D
júl. 7. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyaklevest
tegnapelőtt 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Hallucinálok?

Mindig megnyalok dolgokat és nem tudom eldönteni hogy a valóságban is megtörtént e vagy csak kitalálom. Hogyan deríthetném ki. (Nem fogyasztok semmilyen drogot sem alkoholt.)

Magyarországon miért van két véglet: kitalálom táppénzre megyek és kiíratom magam/ beteg vagyok és könyörögni kell, hogy ellássanak?

Nálunk az van, hogy mit merészelsz odamenni, ha beteg vagy... Én 20 évesen majdnem elmentem, mert egy rohadt vérvételt nem tudtam rajta kiharcolni, meg pampogott, hogy nem vagyok beteg.... Csokiért meg kiírja valakit egy hétre, meg táppénzre is, ha például hazjön a...

Miért van az, hogy mindig kitalálok valami problémát magamnak?

Sziasztok Van egy idegesítő tulajdonságom, hogy amikor végre önfeledt vagyok, akkor ahelyett hogy azt élvezném, kitalálok valami gondot, problémát. Például ha a barátaimmal vagyok, akkor beugrik hogy egy ideje nincs barátnőm, vagy ha éppen az nem érdekel, akkor a...

Miért mondja a doki, hogy csak kitalálom az ocd-met?

Arra a következtetésre jutott, hogy én "kinéztem" magamnak ezt a betegséget, és ehhez ragaszkodom. Pedig valóban vannak kényszergondolataim, igaz, a gyógyszer hatására jóval kevesebb és ritkábban is jönnek elő. Ami volt: betegségeket, homoszexualitást, vallási...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!