Miért van az hogy 12-14 évesen megtudtam enni akár 12 palacsintát is egyszerre most meg 30 felett van hogy 4 sem megy le egyszerre?

válasza:

válasza:Én egész gyerekkoromban kis hajszál vékony gyerek voltam, szinte elfújt a szél is, ugyanígy tinédzser koromban is olyan 20 éves koromig. Ennek ellenére felettem mindent is otthon amit csak lehetett.
Aztán 24 éves koromtól kezdődően már nem ettem annyit, de elkezdtem szedni magamra ennek ellenére a kilókat, most 35 évesen meg már hasamtól a kocsiban alig férek el. Nem tudom mi lehet a magyarázata, valószínűleg még gyerekkorban fejlődésben van a szervezet és sokkal többet éget el. Később lelassul és jóval kevesebb is elég....
Gondolom én.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:3.
"mert kell" :)
Ezt csak ti gondoljátok így, hogy izompacsirtának lenni kell, ezért enni kell, mert anélkül legfeljebb az erőnlét lenne meg, de azok a hülye izmok meg nem akarnak nőni.
Ebből is látszik, hogy ez csal haszontalan balanszsúly, még a szervezeted is tiltakozik ellene.

válasza:

válasza:* meg tudtam enni
A megtudtam mást jelent. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Elegem van már ebből, hogy a "nyelvemnek" állandóan arra _kell_ gondolnia, hogy mindig, folyvást, állandóan táblás csokoládét, mogyorókrémet, palacsintát, péksüteményeket, és ezekhez hasonló kilokalória-bombákat vigyek be a szervezetembe. Nem tudjátok mennyire (már...
Tudom az étolaj egy előnye, hogy magasabb hőfokra melegíthető káros hatások nélkül, de nem tudom, hogy egyes ételek készítésénél mennyi a hőfok.
Mondjuk már nem ettem évek óta rantotta, tükörtojás meg ilyeneket, és már a szagától is rosszul vagyok.
Szóval most volt 3 napja vakbelmutetem es az a kerdesem hogy zabpalacsintat szabad ennem? Vahy palacsintat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!