Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Só-, szénhidrát- és zsírszegén...

Só-, szénhidrát- és zsírszegény táplálkozásnál mely élelmiszereket lehet fogyasztani?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag csak párolt zöldséget és párolt csirkemellet.


Részvétem.

2011. nov. 28. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem annyira vészes ez a diéta, mint első hallásra tünik. Például húsételekhez (sovány húsok: hal, csirke, bárány, nyúl főve, párolva, grillezve) zöldség köret legyen mindig. A pörkölt szerűeket, meg a rántotthúst kell kerülni. A főzelékeket rántás nélkül javasolt elkészíteni (sűríteni úgy is lehet, hogy egy részét pürésíted). Van egy jópár zöldségétel ami önálló fogás is lehet. Ha nagyon muszály kenyeret enned akkor az kétszersült, piritós legyen (persze csak mértékkel). Tejtermékekből a sovány túró, sajt, továbbá tojásételek, saláták, na meg a gyümölcsök. A neten kereshetsz recepteket, hogy ne legyen egyhangú az étrend.
2011. nov. 28. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!