Az normális hogy 13 éves vagyok és 39kg? Ha nem akkor hány kg egy normális 13 éves lány súlya? Hogyan vehetnék fel néhány kilót?
Nevess ki vagy amit akarasz.
De én is 39 kg. vagyok, DE 14 éves. Nem tehetek róla, eszek rendesen mindent meg stb , ilyen az alkatom :)
Jó de engem zavar mert az osztálytársaim állandóan azzal piszkálnak hogy milyen vékony vagyok meg hogy nem eszek...
Azért jó tudni hogy nem csak én vagyok ilyen alkatú!
Köszi :)
ha egészségesen nézel ki, nem betegeskedsz, van rajtad egy kis zsír akkor igen normális
én 13 éves koromban 57kg voltam
Itt kiszámolhatod:
Csak a magasságot kell beírnod még hozzá...
Étkezz rendszeresen, és mozogj sokat. Tornázz, eddzél stb.
A BMI kalkulátor remélem, vicc volt. Nem mutat az meg semmi valósat. Testsúlyból és magasságból nem lehet semmit megállapítani. Kellene még testzsírszázalék, izomtömeg, csontsűrűség, víz, glikogén, voltál-e szarni aznap, stb. Ezeknek egy részét még mérni sem lehet.
Egészséges, hús és zöldség alapú táplálkozással, és sporttal normalizálhatod a testalkatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!