Nagyon megijedtem, nagyon rossz volt, mitől lehetett, egyáltalán mi volt ez?
Ma ebéd után kb 2 óra múlva hirtelen nagyon erős rosszullét tört rám. Tisztára homályosan láttam, nem bírtam menni, szédültem nagyon nagyon, ilyen erős lüktetés jött a fejembe, hányingerem lett, zsibbad a kezem, nagyon szúrt a szívem, ájulás kerülgetett. A szívem még most is nagyon dobog, hevesen ver és szúr, és olyan mintha égne.
Mi ez??
Köszönöm.
Utolsó értem én, hogy mire gondolsz, de ez nem olyan.
Én sose iszom, nem dohányzom, próbálok egészségesebben élni, de az utóbbi időben egyre többször van ilyen.
2 hónapja nem tudom hazajönni, mert nem bírtam felszállni a buszra, annyira szédültem, hogy nem tudtam eldönteni, hogy hol van a kapaszkodó.
Nem pánikoltam, semmi sem történt, tegnap itthon jött rám, úgy, hogy egyedül voltam és épp kertészkedtem, szóval még ideges sem voltam.
Most is kezd ez bennem lenni, egyre jobban ver a szívem meg szédülök.
Fiatal vagy, de ettől még szükséges lehet egy alapos kivizsgálás.
Ha ismét rosszul leszel, ne habozz hívni a mentőket! Inkább feleslegesen, mint későn..
Ha mégis csak szorongásos roham, azt is lehet kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!