Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízás. De hogyan?

Kővári Lili kérdése:

Hízás. De hogyan?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 152cm, és 33kg.. Már elég sokan elkezdtek, azzal piszkálni engem, hogy én "mien vékony vagyok", meg hogy "csontváz"! Már kb. 2 hete belekezdtem ebbe a hízni mindenképpen dologba, de egyszerűen nincs hozá se erőn, se kedvem.. Mert ha csak eszembejut a sok csúfolódás, fogom és feladom az egészet.. Szóval most az lenne a kérdésem, hogy tud e valaki mondani olyasmi ételeket, italokat, amiben rengeteg a kálcium(kcal) vagy más fehérje, stb.. Vagy néhány tippet, hogy mivel lehetne gyorsan HÍZNI!! Vagy bármit, amitől szerintetek lehetne hízni!! A válaszok nekem rengeteget segítenek! Előre is köszönöm!!
2014. máj. 12. 19:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyél sok húst, friss zöldségeket és mondjuk rizst, ez sokkal egészségesebb mint a kenyér, de segít hízni :)

Nyugodtan egyél zsíros ételeket is.

Lehetne péksütiket is enni, attól is hízhatnál, de azok közben nagyon károsak is.

Sportolj mellette, segíti hogy jobb étvágyad legyen és ne csak hájasodj, hanem szépen erősödjön is a tested. :)

Adott esetben előfordulhat felszívódási zavar bárkinél, ekkor nem nagyon lehet hízni, és ki kell zárni a porbléma okát, általában valamelyik étel felelős érte.

2014. máj. 13. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!