Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a bajom vagy mit...

Mi lehet a bajom vagy mit teszek rosszul szerintettek! Olvassátok el létszii!?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok 155cm és 39 kg nem tudok hizni pedig jó étvágyam van és sokat eszem. már mindent megprobáltamm!!

Szalonna, chips, mindenféle zsíros ennivaló és semmiii:(

Lehet a lelki problémák miatt?

2014. máj. 15. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet attól is persze, vagy csak ilyen a testalkatod.
2014. máj. 16. 00:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Felszívódási zavar. Glutén, tej?
2014. máj. 16. 06:54
 3/8 anonim ***** válasza:
talán férges vagy
2014. máj. 16. 18:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom régebben is vékony voltam de nem sovány. ez már valami borzalmas. már mindenki mondja hogy laassan ugy nézeki ki mint aki rákos! azóta fogytam le enniyre amióta a páromat megismertem!
2014. máj. 18. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na ha ezt szegény párod olvasná.. :D

Ezt ismered?

[link]

Amúgy oda kellene figyelni a táplálkozásodra. Kb. mennyit eszel, miket, mire vagy érzékeny..

2014. máj. 18. 20:47
 6/8 A kérdező kommentje:
semmi bajom, semmire nem vagyok érzékeny, mindent egy szóval MINDENT eszem.. pörköltet, leveseket, zsíros ennivalókat, nem zsírosakat mindent!!!!!
2014. máj. 18. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze.. honnan tudod hogy nincs felszívódási zavarod?
2014. máj. 18. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:

azt furcsállom, hogy azóta fogysz vagy azóta vagy vékony mióta a párodat megismerted... lehet valami stresszforrás a kapcsolatotokban? mert én voltam így a normál súlyom 60 kg elég sportos csaj vagyok viszont az exem mellett úgy 48-53kg-nál sosem voltam több, mert rengeteget idegeskedtem, a bordáim kilátszottak és nyáron nem mertem rövidnadrágot felvenni mert olyan csúnyán vékony voltam :/ ahogy szakítottunk hízni kezdtem...

Amúgy kezdj el valami kemény sportot hátha attól erősödsz és még többet eszel, nálam ez is működött mondjuk menj kondizni :) én 170cm-vel voltam 48kg pfff most vagyok 63 és nem vagyok kövér ...ja minden edzés előtt és után tömegnövelőt ittam és szó szerint, annyit ettem mint egy korombéli pasi :) na akkor híztam este 10 után pacalpörkölt, 20dkg szalonna 5 tojás reggelire, egy egész grillcsirke egybe. Sokan mondták akkoriban, hogy inkább ruháznak, mint etetnek, de a viccet félretéve megértlek, és próbáld ki amit írtam a sportot és a tömegnövelőt.

2014. máj. 19. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!