Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 2 napja ki vették a mandulámat...

2 napja ki vették a mandulámat és nem tudom mit egyek?

Figyelt kérdés

Inkább tapasztalatokat várok hogy gyógyul meg minél hamarabb

stb. Vagy ha még van amit ajánlanátok az evésen kívül is akkor azt is írjátok le . Előre is köszi .

2014. máj. 15. 22:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 3x1 cataflant szedek rá a doki mondta gyulladás csökkentés miatt is . De mivel fájdalomcsillapító ezért inkább mindig utána eszek és akkor nem fáj csak egy kicsit.
2014. máj. 15. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Hús és zöldségevő az ember.

Nagyjából ezek közül választhatsz. Jól rágd meg hogy semmi se karcolja a heget!

2014. máj. 16. 06:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Gratulálok az előzőnek - igaza van, de jelen helyzetben logikátlan, a hús pl. egyelőre kizárt, kivéve, ha leturmixolod (különben csillagokat látsz a fájdalomtól).

Nos, a gyulladásra jó a fagyi - dokim azt mondta, mandulaműtét után kifejezetten hatásos, mert hűt, kellemesebb érzés lesz enni -, meg a hidegek. A meleget kerüld (fájdalmasabb), inkább langyos, vagy hideg, és pépes, pürés ételeket egyél (nagyon megfőzve, összetörve, robotgéppel mixelve, stb.).

2014. máj. 16. 15:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Aha ok köszi. Csak mert a dokim azt mondta hogy ehetek mindent csak nagyon jól rágjam meg rendesen meg főzzük meg jól . De azért kíváncsi voltam . Csak még azt mondta hogy fűszereseket szénsavasat meg meleget nem .
2014. máj. 16. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Továbbra is tartom, hogy alaposan megrágva (vagy ha úgy tetszik akkor turmixolva, a kettő egyenértékű) húst fogyaszt az ember. Mert mondjuk a hús az étel, a fagyi meg hiába hűsít, hát sajna nem az.

Hideg gyümölcs: étel is, hűsít is, én eperrel próbálkoztam az imént, rendben van :)

2014. máj. 16. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!