2 napja ki vették a mandulámat és nem tudom mit egyek?
Inkább tapasztalatokat várok hogy gyógyul meg minél hamarabb
stb. Vagy ha még van amit ajánlanátok az evésen kívül is akkor azt is írjátok le . Előre is köszi .
Hús és zöldségevő az ember.
Nagyjából ezek közül választhatsz. Jól rágd meg hogy semmi se karcolja a heget!
Gratulálok az előzőnek - igaza van, de jelen helyzetben logikátlan, a hús pl. egyelőre kizárt, kivéve, ha leturmixolod (különben csillagokat látsz a fájdalomtól).
Nos, a gyulladásra jó a fagyi - dokim azt mondta, mandulaműtét után kifejezetten hatásos, mert hűt, kellemesebb érzés lesz enni -, meg a hidegek. A meleget kerüld (fájdalmasabb), inkább langyos, vagy hideg, és pépes, pürés ételeket egyél (nagyon megfőzve, összetörve, robotgéppel mixelve, stb.).
Továbbra is tartom, hogy alaposan megrágva (vagy ha úgy tetszik akkor turmixolva, a kettő egyenértékű) húst fogyaszt az ember. Mert mondjuk a hús az étel, a fagyi meg hiába hűsít, hát sajna nem az.
Hideg gyümölcs: étel is, hűsít is, én eperrel próbálkoztam az imént, rendben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!