Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 15 éves vagyok és 36-37kg,...

15 éves vagyok és 36-37kg, lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és voltunk vizsgálaton és csak egy nagyon kicsi eltérés van de az is normális állítólag. Nem igazán eszem rendesen mert egyszerűen nem fér belém több kaja. Nem tudnátok segíteni hogy többet tudjak enni? Pl.: Mit egyek, mit ne egyek. Egyébként nem sportolok semmit de nagyon szeretnék de egyszerűen mindig csak halasztjuk meg ilyesmi + félek hogy nem értek a sporthoz és 15 évesen kezdem ilyen súllyal, akkor kiröhögnek :/
2016. jún. 24. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
magasságodat add már meg ember
2016. jún. 24. 16:55
 2/10 A kérdező kommentje:
162-163 kb. ember.. Amúgy megakartam adni csak elfelejtettem a végére...
2016. jún. 24. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Menj el úszni, én egy jó úszás után meg tudtam volna enni mindig egy egész lovat :D
2016. jún. 24. 17:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a hú de jól úszó :D Mármint kicsit tudok csak úszni. Esetleg az is jó ha megtanulok és utána? Nem gáz ennyi idősen ott tanulgatni úszni? :o
2016. jún. 24. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Az úszás tényleg jó étvágy fokozó. Amúgy meg a kedvenc kajáidból próbálj egyre nagyobb adagokat enni. (fokozatosan)
2016. jún. 24. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz ennyit másokkal, csináld, ami neked hosszútávon jó.

Igen, lehet bajod, iszonyúan alultáplált lehetsz. Remélem, legalább a legtápanyagdúsabb ételekre koncentrálsz s talán szedsz is kiegészítőket. De kalória is kellene.

Azt edd, ami viszonylag egészséges és sokat tudsz belőle enni. Nincs fix recept. Hiába eszel tömény valamit, ha 2 falattól fél napra jóllaksz s hiába lightos valami, ha nem laktat és egy kazallal be tudsz termelni.

Ha térfogatproblémád van, akkor azért a töményebb, tartalmasabb ételekre kéne koncentrálni. De azt sem tudom, mennyire bírod pl. a sok zsírt.

2016. jún. 24. 17:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Szeretem a csirkét, a húsokat (rántott) a Brassóit nagyon.
2016. jún. 24. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Az kiindulásnak jó, főleg a zsírosabbak, szénhidrátosabbak :) De kéne még valami. Az embernek kicsi a fehérjeigénye ahhoz, hogy erősen alapozhasson rá energia terén. Pl. egy kupac rizs vagy köles a hús mellé s ott van a többi étkezés is.
2016. jún. 24. 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Edzél

https://www.youtube.com/user/hunbars

[link]

[link]

És nem szénhidrát kell, hanem fehérje

olvasd el a sárgakapszula neten

Mindjárt jön, hogy te nem akarod kigyúrni magad, csak annyit mondok nézz tükörbe, messze vagy attól.

Ilyen fizikummal meg ne akarj valóban másokkal versenyezni. Vegyél egy súlyzót a tecsóba

2016. jún. 24. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző, igenis energia is kell, szerinted 200 gramm fehérje mellett nem fogy el valaki, ha nem eszik mellé jelentősebb mennyiségű szénhidrátot vagy zsírt? Dehogynem.
2016. jún. 24. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!