Diéta alatt lehet enni krumplit?
Gondolom akkor számolod a szénhidrátokat.
Edzés utàn mehet de héjában, tepsiben sült verzió (nem olajban, max nagyon kevés olívaoljjal vagy vajjal) a többi nem jó mert minél inkább feldolgozott valami pl pürésített annál rosszabb. A krumpli gyorsan hasznosuló ch-t tartalmaz ,ami edzés után kedvezö mert gyorsan feltölti a szénhidrát raktárakat,és helyre rakja a vércukor szintet! Máskor viszont nem jó, egésznap ingadozik majd a vércukor szinted és gyakrabban leszel éhes.
Diétafüggő. Én ehetek bármit, csak deficit legyen, fogyok. Mondjuk ez elvileg mindenkire igaz :D
Vannak persze előnytelenebb ételek. S vannak prioritások. Ha valamit szeretek és nincs vele baj, nem mondok le róla, inkább úgy alakítom, hogy beleférjen a diétámba. Ez merőben az én dolgom.
Nekem a szénhidrátbombák nem jók, ezért krumplit ritkán (de akkor persze már sokat) eszem, vagy nagyon keveset. Szigorúan a lehető legtöbb zsírral, mert úgy finom s amúgysem árt felhígítanom a szénhidrátosságát :) Na ilyenkor kerül bajba a fehérjém, szóval ritkán játszom ezt. De aki szénhidrátosan étkezik, annak még sokkal könnyebben befér, mint nekem.
Hogy egészséges-e a sült krumpli, az pedig megítélés kérdése. Az én világomban OK, úgyis ritkán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!