Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért tesznek MESTERSÉGESEN...

Miért tesznek MESTERSÉGESEN glutént az élelmiszereinkbe?

Figyelt kérdés

2016. dec. 1. 11:31
 1/5 Alain Delon ***** válasza:
100%
Állagjavítás céljából.
2016. dec. 1. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Kelt, élesztős dolgokhoz kell a glutén - ez főleg akkor érdekes ha nem búzalisztből készül valami.
2016. dec. 1. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
A fentieken túlmenően: mert egyes embereknél függőséget okoz, illetve van, aki nem tudja abbahagyni az evést, ha gluténtartalmú ételt eszik, ez pedig növeli az adott élelmiszerből eladott mennyiséget, a realizált hasznot.
2016. dec. 1. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
2: DE AZT MOND MÁR ,MEG HPOGY MIÉRT indokold már meg mert kikészítenek az ilyen válaszok hogy leírsz valamit és mert csak.
2016. dec. 1. 14:31
 5/5 A kérdező kommentje:
hatalmasnagy piros ment a 2-esnek.!
2016. dec. 1. 14:31

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!