Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudom rendesen...

Miért nem tudom rendesen megemészteni a tésztát?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ez kicsit undorító lesz, de egy fél éve ha vmi tésztaételt eszek, érzem, hogy utána ott van hosszú ideig a gyomromban, mint egy kő, később pedig a tésztadarabok egészben látszanak a székletemben. Viszont a kenyérrel, vagy a kelt tésztás süteményekkel, pogácsával nincs ilyen gondom, csak és kizárólag ezekkel a főzni való tésztákkal, spagetti, nagykocka, makaróni, ilyenekre gondolok.

Mitől lehet ez? Háziorvos azt mondta, gluténérzékenység, de akkor minden lisztes dolog fogyasztása után tünetek jelentkeznének, nem? Tanácstalan vagyok...

Nektek van ötletetek, mi lehet ez?


Régen majd' meghaltam egy jó túrós csuszáért vagy bolognaiért, mert gyorsan kész vannak és finomak, de mióta ez van, nem is kívánom már a tésztát. Ha ez számít valamit, 21 éves lány vagyok, 165 cm, 48 kg, teljesen normálisan, egészségen étkezem alapvetően, kevés cukor, finomított cucc, sok gyümi-zöldség, víz.


2017. ápr. 4. 15:44
 1/1 anonim ***** válasza:
A tészta, főfleg ha nincs teljesen puhára főzve, megüli a gyomrot, órákig nem éhes utána az ember, de talán nem is rágok meg alaposan, ha darabokban látod viszont.
2017. ápr. 4. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!