Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Burgonyát, ha már kezd csírázn...

Burgonyát, ha már kezd csírázni, akkor nem lehet fogyasztani? Vagy elég, ha levágom a csírákat, meg a héjt, és még főzve fogyasztható?

Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
persze.. ehető.. gyerekkoromban még mamámék tárolták a krumplit sokszor segítettem csírázni, hogy ne romoljon meg és tovább elálljon... :)
2017. máj. 22. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szedd le a csírát, hámozd meg és ehető, én is le szoktam csipkedni a csírákat.
2017. máj. 22. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert azt olvastam, hogy valami felhalmozódik benne, ami miatt veszélyes fogyasztani, de gondolom a csírában halmozódik fel (ill. a felszínen).
2017. máj. 22. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nincs más megoldás, nosza. De olyankor már tele van szolanínnal, tehát nem ajánlatos.
2017. máj. 22. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké.
2017. máj. 22. 16:22

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!