Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A párizsi, egyéb felvágottak...

A párizsi, egyéb felvágottak carcinogéneknek számítanak?

Figyelt kérdés

Ugye már egy ideje groupA karcinogén a processed meat, például szaláma, kolbász, egyéb füstölt dolgok, stb.


De sajnos nem tudom, hogy pl. a csirkemell sonka is ide tartozik-e.


Valaki felvilágosítana? köszi.


2018. okt. 14. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Nem maguk a húsok a rákkeltők, hanem az adalékanyagok és az elkészítési módszerek.
2018. okt. 14. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
2018. okt. 14. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
azt tudom persze, nem vagyok annyira laikus azért :D Csak hogy pl. egy csirkemell sonka az milyen eljárásoknak lett kitéve.
2018. okt. 14. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden feldolgozott húst ide tartozik.


Tehát az összes csomagolt hús, felvágott, stb. AZ összes.

2018. okt. 14. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!