El fog múlni ez az örökös púzás, vagy nekem nem való a nyerskoszt?
Ez hülyeség hogy nem múlik el: a gázképződés oka hogy a szervezet nem termel eleget az adott anyag lebontására szakosodott enzimből. Ez viszont aminél tobbet fogyasztasz az adott ételből annal jobban termelődik, igy egy idő után elmúlik ez a probléma.
Ez az oka annak pl hogy az angolok problémamentesen tudnak babféléket fogyasztani mert rendszeresen eszik.
Ha elegendő nyál van az étel közé keverve, akkor az étel nem gázasodik a belekben.
Egyébként meg, érdemes odafigyelni, hogy milyen csomagolású zöldségeket veszel. Mert bizony a vákuumcsomagolt, valamint a széndioxiddal tartósított frissnek írt zöldségeket rághatod órákig, mert azok akkor is gázasodnak.
A biogáz fejlődését a 36 fok körüli hőmérséklet, a sötétség (napfény hiány), és az oxigénhiány idézi elő.
Ezért mondják a vízivók, hogy a megfelelő mennyiségű vízivás az egészséges. Mert a vízben oldott oxigén fékezi a gázképződést, tökéletesíti az emésztést. A nyálban oldott oxigénnel is ez a helyzet.
Tehát, aki csak tartósított élelmiszereket eszik, az fingik mint a szódás lova, és hamar meg is öregszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!