Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az almaecet lehet veszélyes?...

Az almaecet lehet veszélyes? Okozhat gyomorsav túltermelődést?

Figyelt kérdés

Édesapám naponta 2-3-szor iszik 2 dl folyadékban egy evőkanállal az almaecetből (5%-os). De már régóta gyomorsav problémákkal küzd,amire szed gyógyszert is. Azt mondja,hogy nem érzi,hogy valami problémát okozna,sőt a kórosan magas vérzsír értéke is a felére csökkent, plusz fogyott is mióta issza.

Csak aggódunk,nehogy szétmarja a gyomrát.


2010. júl. 6. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha gyomorsav problémája van nem okos feleslegesen túl sok savval terhelni a gyomor nyálkahártyáját.
2010. júl. 6. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy az almaecet és a citrom is lúgos hatású!

Tehát, savat nem csinálhat!

Az almaecetet javasolják gyomorbántalmakra is!

2010. júl. 6. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Az almaecetet nem lehet túladagolni,ergó kárt sem okozhat,hasznos kis szer:)
2010. júl. 6. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 7. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocsi de hagy kérdezzem már meg,hogy diétázik is mellette vagy csak issza rendszeresen és igy fogyott?
2010. júl. 7. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát vagy 2-3 hónapja issza,de ugyanúgy eszik mint előtte,meg nem mozog többet se. Mondjuk mostanában néha bicajjal megy a melóhelyre. Ennyi. Úgyhogy szerintem az almaecettől fogyhatott.
2010. júl. 7. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Reméltem hogy ezt mondod,köszönöm szépen, én is iszom,de akkor most már még nagyobb lelkesedéssel:D
2010. júl. 7. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 Gift ***** válasza:

Fontos hogy csak organikus, szűretlen, pasztőrízálatlan almaecetet használj, a sarki boltban amit megveszel, nem hatásos. A legtöbb ember ezeket az értéktelen eceteket vásárolja. A kereskedelmi változatok átlátszóak és ecetízűek, egészségre ható értékük nincs, nem tartalmazzák az organikus, nyers ecet összetevőt. az enyhén színes almaecetet desztillálják.

A folyamat során gőzzel melegítik, elpusztítják a hatásos enzimeket és elpárologtatják az életet adó ásványokat, így a káliumot, foszfort, természetes és organikus fluorint, szilikont, nyomelemeket, pektint és más erőteljes tápanyagokat!


A desztillálás elpusztítja a természetes almasavat és borkősavat is, melyek fontosak a szervezetben levő mérgek és barátságtalan baktériumok elleni küzdelemben.

2013. jan. 28. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!