Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen extrém, vicces, érdekes...

Milyen extrém, vicces, érdekes, jó dolgokat csináltatok már?

Figyelt kérdés
Unatkozom és ötleteket keresek a nyárra :D
2010. júl. 12. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

paintball

nagyon jó sport! :D

2010. júl. 12. 21:17
 2/4 Abonyi ***** válasza:

Airsoft a kertben különösebb felszerelés nélkül.

Motorozzál, gyakorold felkapni 1 kerékre.

H*gyozd le a villanypásztort.

2010. júl. 12. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Voltam nyelvvizsgán és fogadtam osztálytársaimmal, hogy ha meglesz akkor pucéran fogok görkorizni a koleszban akkor amikor a takarítónők vannak ott. Meg lett a nyelvvizsga sikeresen :) Hát mit volt mit tenni tartanom kellett az ígéretem, csak az volt a gond, hogy a fél sulit odacsődítették. Mondom ez király, bementem a szobába szépen harci díszbe vágtam magam és kigurultam. Eleinte full kuss volt senki nem mert megszólalni aztán a lányok elkezdtek vihorászni, de nem zavart :) Őrölt egy ötlet volt de megérte, persze csak mert nem készültek képek, azért annak nem örültem volna 19 /F
2010. júl. 12. 22:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Jahh ez jó :D Tényleg jó... :D
2010. júl. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Harisnyakedvelő csajok! Van valmi jó kis harisnyás sztoritok (kínos, vicces, pajzán;), extrém, vagy akármilyen, ami érdekes lehet), amit megosztanátok velem?

A válaszokat referenciának szánom, hogy a kedvesemnek, és a haveroknak megmutassam, h rajtam kívül más is van, aki imádja a harikat, combfixeket, térdfixeket. (Ha tényleg van...:)) Mert a barátok közül megint rákezdtek erre, hogy durva a harisnyamániám, gyakran viszem...

Videot keresek a youtube-n, ilyent vicces esések kategória (funny falls). Melyik ez a video? Részletek lent.

Ez a video azzal fejeződött be, hogy egy csaj tánc közben elveszti egyensúlyát, majd lerántja a függönyt, ami mögött a többi táncos lány éppen átöltözött, és egy szál bugyiban vannak ott. Melyik ez a video? Ezt ha valaki megtalálja, megköszönném!

Van egy ciki extrém vagy vicces pisis vagy kakis történeted?

nemet és kort is írj, és hogy hol történt és hány éves voltál.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!