Jó a hangom? Mostanában szoktam hallgatni a saját hangon és nem olyan rossz, de nem tudom tényleg így van-e. Kiváncsi lennek más véleményére de nem merem megmutatni senkinek.

válasza:

válasza:

válasza:#2
Igen,persze.
Meg jó,hogy elhiszem egy anoním embernek,hogy zenével foglalkozik és nem csak unatkozik,és írogat hülyesegeket.
Még jó...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyan mintha saját magamat csapnám be vele hogy rossz j-t használok.
ott voltam kb 30p-et addig ment a tv és próbálgatta monta h rendben van és előtte se volt vele soha baj
Kb. a 20. percben, mikor a tanár (úr) megérkezik a sulihoz és kiszáll az autójából, azt szétlopják, aztán az aktatáskáját is ellopják. Az iskolában fémdetektor működik. Az igazgatónő az (egyik) gonosz. Ilyen őrült autós versenyzés is van, hogy egy szakadék széle előtt...
Elvileg a gond azért van mert valami szinusz eltérés van, kérdésem ha már megvettem, át tudom valahogy alakítani az inverter szinuszát?(Ha tudom előlre hogy nem ilyen egyszerű az inverter akkor akksit vettem volna a laptopomba mert abba a tudatban voltam hogy ez nem...
Nem áll fenn ilyen eset csak elgondolkodtam rajta. Válaszokat előre is köszi :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!