Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jó a hangom? Mostanában...

Jó a hangom? Mostanában szoktam hallgatni a saját hangon és nem olyan rossz, de nem tudom tényleg így van-e. Kiváncsi lennek más véleményére de nem merem megmutatni senkinek.

Figyelt kérdés
Valami módszert esetleg tudna vlki ajánlani arra hogy megtudjam milyen a hangom?

2020. jan. 15. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel hangfelvételre a hangod úgy,hogy egy olyan számot énekelsz,amit ismersz és amikor hallgatod,akkor indítsd el a valódi számot és próbáld meg hasonlítgatni a magas hangokat hogy nem -e fars stb..
2020. jan. 15. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mutass egy felvételt és megmondom. Énekesekkel foglalkozom, értek hozzá, így valós véleményt tudok mondani és segíteni jobbá válni, ha kell akkor tanárhoz is be tudlak ajánlani.
2020. jan. 15. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Igen,persze.

Meg jó,hogy elhiszem egy anoním embernek,hogy zenével foglalkozik és nem csak unatkozik,és írogat hülyesegeket.

Még jó...

2020. jan. 15. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
#3 Azt hiszel amit akarsz. Ha majd mutatsz egy videót amin teltház előtt énekelsz és a közönségnek tetszik is akkor folytatjuk. Én szívesen mutatok neked ilyet, sőt akár kettőt is, ha szeretnéd.
2020. jan. 15. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogy hívnak?

2020. jan. 16. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Hívj fel telefonon! Vagy küldj hangfelvételt és megmondom. :)
2020. jan. 31. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Miért van az hogy mikor leírom a muszáj szót belül nagyon úgy érzem hogy az nem j hanem ly?

Olyan mintha saját magamat csapnám be vele hogy rossz j-t használok.

Eladtam egy tv-t elvittem kipróbálta saját otthonában mondta rendben van kifizette és egy pár óra múlva felhív h rossz a tv és követeli h adjam...

ott voltam kb 30p-et addig ment a tv és próbálgatta monta h rendben van és előtte se volt vele soha baj

Megírná valaki annak a filmnek a címét, amelyben egy egyetemi matematikatanárt - a saját apja - visszaküldenek egy külvárosi, lepukkant gimibe, ahol...

Kb. a 20. percben, mikor a tanár (úr) megérkezik a sulihoz és kiszáll az autójából, azt szétlopják, aztán az aktatáskáját is ellopják. Az iskolában fémdetektor működik. Az igazgatónő az (egyik) gonosz. Ilyen őrült autós versenyzés is van, hogy egy szakadék széle előtt...

Üdv mindenkinek. Inverter-t vásároltam és laptopom saját akksija rossz, ezért vettem az invertert de járó motornál megszakad az adatátvitel de ha...

Elvileg a gond azért van mert valami szinusz eltérés van, kérdésem ha már megvettem, át tudom valahogy alakítani az inverter szinuszát?(Ha tudom előlre hogy nem ilyen egyszerű az inverter akkor akksit vettem volna a laptopomba mert abba a tudatban voltam hogy ez nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!