Megbízható a mypodseurope.com? Valakinek van vele tapasztalata?
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 17:36
1/7 anonim 

válasza:

így ránézésre jó nagy kamunak tűnik...
Mindjárt ránézek.
2/7 anonim 

válasza:

Jól sejtettem...
Se egy cégnév, se egy fizikai cím a kontaktinformációknál...
az ÁSZF-nél látok egy szlovák céget, aztán ki tudja, milyen....
3/7 A kérdező kommentje:
#2 Megnéztem az IMPEX-NET s.r.o nevű cég elvileg létezik és van forgalma, vmi magyar tulaja van de nem lehet tudni sokat.
2022. szept. 7. 20:07
4/7 anonim 

válasza:

A vámkezelesnél megfoghatjak a csomagod mert Mo-on tilos az elfbar forgalmazása.
5/7 HUNkn0wn válasza:
Én rendeltem többször is, és midnig megérkezett, méghozzá meglehetősen hamar. sose volt probléma. Hogya nagyon sokat rendelsz bajba keeulhetsz a vám miatt, de amugy safe szerintem
7/7 anonim válasza:
Teljesen korrekt oldal!Gyorsan megjott a megrendelésünk,hibátlan,bontatlan csomagolású,eredeti termékeket kaptunk,sőt még egy ajándék táskát is!Szlovákiában(Párkányban)fizikálisan létező bolt!Online fizettem,házhozszállítással kértem,az Expresse One futárcég hozza ☺️,de utánvétes opció sem drága,és packeta autómatába is kérhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!