Mi a SameDay győri depo-jának címe? November óta nem képesek kihozni a csomagot...

válasza:Ugyanígy jártam. November közepén rendeltem, azóta sem szállították ki.
És nem is adnak tájékoztatást, hogy mikorra várható. Én lemondtam a rendelést és megvettem boltban.
Más webáruházak 1-2 napos késedelem esetén is tájékoztatnak, elnézést kérnek, kompenzálnak pl. kuponnal. Itt meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Lehetséges, hogy az ünnepek miatt késik ennyit?
Legutobb mentem erdeklodni, mi van a csomagommal, mert mar hosszu ideje az orszagban volt es allitolag postan is, de elhajtottak, mert kulfoldi oldalon irtak nekik semmit nem mondanak. Sokat fizettem a csomagert es nem vallalnak visszafizetest azert, mert a Magyar...
novemberi baba lesz.
3án telik le előtte kell bemenni 3 előtt vagy után ? Internetet és tv csomagot szeretnék változtatni.
Az oldalt, ahonnan rendeltem, ott írja, hogy a postán van, mégsem küldtek értesítőt, hogy mehetek érte. Aggódom, hogy visszaküldik, rengeteget fizettem érte. Vámos történet egyébként, de az már rendezve van, beküldtem mindent, már csak azt nem tudom, majd mennyit kell...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!