Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha eddig nem kaptam csomagszám...

Ha eddig nem kaptam csomagszámról szóló emailt, hogy figyelhessem hol jár a megrendelt csomagom, akkor már csak holnap várható a szállítás?

Figyelt kérdés

Emagról rendeltem, sajnos csak házhoz lehetett. Eredetileg 2 egymást követő nap volt megadva szállítási időnek. Mivel semmi pontosabb infót nem kaptam, kivettem ezt a 2 szabadnapot, mert fontos a rendelés.

Ma van az egyik, lassan már 10 óra és még csomagszámot sem kaptam hogy érdeklődni tudjak, merre jár a csomag/ figyelni az aktuális helyzetét. Ez azt jelenti hogy már csak holnap várható a megrendelés?

2023. jan. 31. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel telefonon érdeklődj.
2023. jan. 31. 10:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Kit hívjak? Az emag már átadta a csomagot, ott annyit mondtak, hogy innentől a futárcég dolga, csomagszám nélkül viszont nem tudnak segíteni, hogy hol van a megrendelés.
2023. jan. 31. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
A szállító nevet tudod központi irodáját próbáld meg
2023. jan. 31. 10:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Hívtam őket is. Közölte egy nő, hogy Csomagszám nélkül amit ugye nem kaptam, így nem tudnak segíteni, majd rám csapta a telefont.
2023. jan. 31. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

A Vinted appon belül, ha hazhoz szallitast kernek, az eladonak ez ingyenes?

foxpost futarceggel mukodik,meg sosem adtam fel termeket

Foxpost feladás?

Most vették meg először egy termékemet vinteden és fel szeretném adni foxposton, de nincs címke amit kinyomtathatnék és ráragaszthatnék a becsomagolt termékre. A vevő megvásárolta a címkét és ha jól tudom pl packeta-nal bediktálod a kódot és kinyomtatják neked a...

Ha rendelek élelmiszer-alapanyagot a neten, mivel az évekkel ezelőtti minőség eléggé jó volt, de a kiszállított termék már egyáltalán nem olyan...

A termékhez még 2021. 05-ig vannak vélemények, amik azt írják, hogy nagyon jó minőség, a boltinál sokkal jobb. Azóta egy vélemény sincs. Az eladó visszaadná az árat, de a szállítási költséget nem akarja vállalni. Így nekem a kb. a fél visszatérítendő pénzt elvinné a...

Ha webáruházban (Ebay, Aliexpress stb) vásárolok valamit előre kifizetve, és szállítási címként egy magyarországi postahivatalt címét adom meg "POSTE...

Többször előfordult, hogy a futár rosszkor jött a munkahelyemre, vagy otthonra, nem voltam ott éppen, és csomagpontra se lehetett kérni a küldeményt... Kérem, olyan válaszoljon, aki járatos postai szolgáltatások terén.

Saramart vélemény?

Valaki rendelt már Saramartról? és ha igen akkor mennyi a szállítási idő illetve mennyi a szállítási költség és a vám Előre is köszönöm a válaszokat

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!