Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van olyan régi dolog, amikről...

Van olyan régi dolog, amikről szinte ódákat zengenek, de valójában egyáltalán nem volt olyan jó?

Figyelt kérdés
50+ vagyok, szóval ismerek egy párat. Semmi nem hiányzik.
aug. 13. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Van pár édesség, ami hiányzik. Nyilván most is vannak jó. De konkrétan azok már nincsenek.

És persze a nyugalom. Megvan az előnye az okos eszközöknek is, de nélkülük nyugodtabb volt az élet.

Ami egyértelműen jobb volt, az az épületek, közterületek állapota. Minden szebb volt, amikor még új vagy viszonylag új volt. Meg mintha ennyi kosz, szemét sem lett volna. Jobban figyeltek az emberek.

aug. 13. 11:12
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem az volt a kérdés, hogy mi volt jobb régen... Mellesleg te magad állítod be, hogy "zavarjon" az okostelefon, az értesítéseket részletesen ki lehet kapcsolni, akár időszakosan is. Arról szintén nem tehet, ha nem tudod letenni.
aug. 13. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:

2: Azt nem én állítom be, hogy mindenki ahhoz szokott hozzá és ezért el is várja, hogy elérje a másikat délután, este, hétvégén, nyaraláskor is.

Én pont le tudom tenni.

aug. 13. 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy "ha", és nem "hogy", de bocs, ha sértőnek hangzott. Bár engem nem érint, az jogos, ha azonnali, de legalábbis gyors reakciót várnak valamire.
aug. 13. 12:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Azaz jogos panasz...
aug. 13. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
A párkapcsolat.
aug. 20. 03:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Azért elég sok boldog párt látni, akik feltehetően évek óta együtt vannak, nekem eddig nem volt ilyen szerencsém... Tehát én nem általánosítanék. Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat.
aug. 20. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!