Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet tudni, hogy a 2024-es...

Lehet tudni, hogy a 2024-es Gabo SFF pályázatának mikor lesz eredményhirdetése?

Figyelt kérdés
Azt írta a pályázati felhívásban, hogy augusztusban lesz, és bár még bőven van augusztusból állandóan stresszelek ezen, úgyhogy muszáj volt feltegyem a kérdést.

2024. aug. 21. 21:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Ma került ki.
2024. aug. 22. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

YouTube-nak van E-mail címe vagy support szeruseg ahol tudok nekik írni?

E-mail cím kene vagy support ahol tudok velük levelezni, de nem nagyon találtam esetleg van ?

Nemrég meghirdették a nyíregyházi egyetem 2024 es gólyatáborát és elég bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban hogy elmenyek-e.Van esetleg valakinek...

Nem igazán találtam semmit a korábbiakról és az is elég furcsa hogy a jelentkezésnél kitétel hogy se videó sem fénykép nem készíthető a tábor alatt. Kicsit aggódok miatta hogy megalázó vagy kellemetlen lesz.

Mennyit lehet ma épiteszmörnökként, alairasi jog nélkül 10+ ev szakmai tapasztalattal egyetemi vegzettseggel alkalmazottkent Magyarorszagon keresni(2024)?

8 eve elek kulfoldon de gondolkozok azon hogy hazakoltozzek es jo lenne tudni hogy mi a helyzet ilyen teren itthon. Valtozott valamit a helyzet az elmult evtizedben vagy az aranyok maradtak mas szakmakhoz kepest alulfizetettseget tekintve.

Valaki járt már úgy autó Átírásnál hogy az ügyintéző elírta az autó átírásának napját 2024.07.10 helyett 2014.07.10re!?

Azt mondta ő már nem tudja ezt javítani hanem a BM-nek küld levelet és ők majd javítják valamikor. Hosszú folyamat ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!