Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt a levelet kapta az ismerős...

Ezt a levelet kapta az ismerősöm. Végzés......2024.szeptember 10-ére kitűzött tárgyalást - hivatalos ok miatt - beállítja, az új tárgyalási napról tájékoztatás fog kapni. Mi lehet a HIVATALOS OK ???

Figyelt kérdés
2024. szept. 6. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Például az, hogy nincs kapacitása az adott bíróságnak foglalkozni ezzel az üggyel, és prioritást élveznek más, (valószínűleg súlyosabb) ügyek.
2024. szept. 6. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Mi az hogy a tárgyalást beállítja?

"tájékoztatás fog kapni"

Ez valami google-fordítós lehúzási kísérlet lehet.

2024. szept. 6. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 Nem feltétlenül, vannak, akik nem tudnak jól fogalmazni. Legalábbis ebben én nem látom a lehúzásra irányuló szándékot.
2024. szept. 6. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Gondolod a bíróságon így fogalmaznak? Na ne már.
2024. szept. 6. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4 Dehogy gondolom így, szerintem félreértettél. Azt a merész feltételezést viszont megengedem magamnak és fenntartom, hogy a kérdező nem végzett jogot, ahogyan a magyar helyesírás szabályaival sem lehet teljes mértékben tisztában. Legalábbis én ezt értettem helytelen fogalmazás alatt, és nem is próbáltam egy bírósági határozathoz viszonyítani annak tartalmát, hiszen felesleges.
2024. szept. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!