Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2 hónapja szúrattam a rook...

2 hónapja szúrattam a rook piercingem és kb 1 hónapja egész fülcimpám fáj és a piercing körül kis sárga púp van.Valakinek valami ötlete hogy mit használjak rá vagy mit csináljak vele?(azzal az oldattal kezelem amit a piercinges adott)

Figyelt kérdés

2024. okt. 11. 21:23
 1/2 anonim válasza:
hááát...nálam a vizes rongy segitett
2024. okt. 14. 21:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Octenisept, napi 4-5 alkalommal.

Csak fújni, nem piszkálni.

Fülpiszkáló felejtős. Ha cuccos, azt fürdés után (mikor a meleg párától megpuhul) szépen le lehet szedni.

2024. okt. 19. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire gyakori a nyelv piercing? Vagy mellbimbó illetve intim területen?

Nektek bejön valamelyik az ellenkező nemen? Mennyire gyakoriak ezek nőkön vagy férfiakon? Nektek van?

Laboroszkópos műtét után köldökpiercing?

Még november elején műtöttek meg, úgyhogy elég sok idő eltelt azóta, de azért rákérdeznék hogy ennyi idő után lehet már köldök piercinget csináltatni? A heg még látszik, de az már ott is fog maradni

Friss piercinggel lehet menni a Balatonba?

6-án szurattam egy septum piercinget, és nem tudom lehet e vele belemenni 1-2 hetesen a balcsiba :// persze vigyáznék hozy víz lehetőleg ne érje stb… utána letisztítom, valami tapasztalat?

Tragus és helix piercinget kivehetem?

Június végén lövettem mind2t. Még nem vettem ki egyszer sem, fülpiszkálóval tisztítom. Annyira szeretném kivenni hogy le tudjam fertőtleníteni a piercinget is.

Az ajak piercing szúrás után normális, hogy nehezen tudok enni és beszélni? Körülbelül meddig fog így fáj? (gondolom egyén függő)

Ma szúrattam egy ajak piercinget a baloldalon. A piercing szúrás után fájt azon az oldalon a szám, és nehezen is tudtam enni. Még most is fáj, de elfelejtettem megkérdezni a piercingestől, hogy meddig normális, hogy nehezen tudok enni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!