Nyelvvizsgára felkészülés? (Angol)
Figyelt kérdés
S.O.S fel kéne készülnöm alapfokról felsőfokra angolból. Mindjárt november és kb májusig bezárólag kéne megcsinálnom. Erős alapfokon beszélek angolul, kb mindent megértek és elmondok átlagos témákban (nem középfokon vagy felsőfokon) bevallom azoktól még távol vagyok. De egyetemre készülök és szó szerint ez az egyetlen lehetőségem, nem ismerek lehetetlent és nagyon jó a nyelvérzékem, nekem az is elég ha épphogy megadják nekem, később ráérek újracsinálni ha már tényleg szeretném is, de most csak muszájból csinálnám meg és tényleg ez az egyetlen lehetőségem. Tudok járni online tanárhoz is ha kell és esetleg tudtok nekem ajánlani nagyon jót, heti 2x belefér. Kérlek segítsetek!!!okt. 24. 12:40
1/1 anonim válasza:
Írj privátot, tapasztalattal, tippekkel nagyon szívesen segítek az egész folyamatban.
Sok sikert!
Egy c1 angolos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!