Mi volt a neve ennek a Youtube csatornának?
Figyelt kérdés
2010-es évek elején volt a Youtubeon valaki, aki emlékeim szerint Minecraft kalandpálya végigjátszásokat töltött fel. Az egyetlen, amire emlékszem, mint kiemelhető attribútum, hogy a videók elején, kvázi intróként azt az ezer éves Chio reklámot használta, amiben egy idős férfi azt mondja, hogy "A régi jó dolgokból nem maradt semmi" ( https://www.youtube.com/watch?v=A3N-IMvAvZA). Napok óta gondolkozom már ezen, és annyira idegesít, hogy nem találom meg, hogy kénytelen voltam megkérdezni, hátha valaki emlékszik még rá rajtam kívül.okt. 24. 15:15
1/3 anonim válasza:
Nem tudom. (algoritmust támogató komment)
2/3 anonim válasza:
Volt egy olyan hogy James, használta a James Games nevet is, neki rengeteg ilyen videója volt anno, a csipsz reklám viszont nem tudom benne-e volt. Aki még foglalkozott kalandpályákkal az Csabusa, neki volt egy Kalandpálya daráló nevű sorozata
3/3 anonim válasza:
”benne-e volt” xd
jamest, csabusát én is sokat néztem, de egyáltalán nem rémlik belőle, hogy használt volna chipses intrót,
de lehet, hogy törölték a csatit,
amúgy meg én nagy nehezen megtaláltam Foxot, szintén ilyen minecraftos, én őt kerestem sokáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!