Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csomagvisszaküldéskor minden...

Csomagvisszaküldéskor minden esetben az eredeti dobozban kell visszaküldeni a terméket? Másikba rakni nem lehet, ha minden más körülmény megfelel?

Figyelt kérdés
A csomag, amit rendeltem, egy eleve sérült dobozban érkezett, amin ráadásul nem volt semmilyen jelzés, nem a márkáé volt, csak egy kartondoboz. Már nincsen meg, ezért érdekelne, hogy ha más dobozban, esetleg szintén egy márkától függetlenben küldöm vissza a terméket, vajon elfogadják-e. Vagy a szabályok ezt illetően boltonként különböznek? Bármilyen tapasztalatot szívesen hallgatok.

okt. 25. 13:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy mibe csomagolod be.
okt. 25. 14:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most küldök először vissza csomagot, kissé tapasztalatlan vagyok még, ezért is kérdeztem.
okt. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!