Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sárga lepedèkes a nyelvem...

10Niki09 kérdése:

Sárga lepedèkes a nyelvem leginkább hátul de egy picit oldalt is mind a kettő oldalon. Miért nem múlik el? Dohányzom. Hasonló tapasztalatok érdekelnènek ha volt és gyógymódok

Figyelt kérdés

2025. febr. 28. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Leszoktam és elmúlt.
2025. febr. 28. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Cigi sokat tesz rá.
2025. febr. 28. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó minőségű fogkrém és szájvíz napi 2-szer sokat segíthet.

De a cigi elhagyása nélkül nem sokra fogsz menni.

2025. febr. 28. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért nem múlik el, mert dohányzol...

És ezt házilag nem fogod megoldani.

2025. febr. 28. 21:47

További kérdések:

19 férfi vagyok egyetemista. El akarok menni tartalékos katonának, az alapkiképzést el akarom végezni a nyáron mik a tapasztalataitok miért ne menjek...

Kérem csak az írjon akinek releváns és tud beszélni mert van tapasztalata, vagy hivatásos vagy tartalékos volt. Tisztában vagyok azzal hogy a katonaság nem egy leányálom ezektől kíméljetek. Kérlek titeket csak értelmesen írjatok és fejtsétek ki hogy mi rossz vagy jó.

Miért olyan brutálisak a különböző kartellek?

Meg lehetne emberségesen is beszélni, hogy ki hol terjeszthet, stb. Fölösleges brutalitást alkalmaznak, ami szintén fölösleges brutalitást szül.

Terhes lehetek?

16 éves lány vagyok, egyezlen egy olyan eset volt hogy belém élveztek ez még április végén volt, utána vettem be esemény utáni tablettát. Május 5. Én megjött a menstruációm. Azota csak gumival volt együtt lét, elő váladék sem volt bennem. Június 5. Én megkellett volna...

MESZK tagságot hogyan lehet igényelni?

Most végeztem gyógytornászként és nem teljesen értem a folyamatot. A nyilvántartási számom már megvan, felmentem a MESZK oldalára kitölteni a papírt, de ott van egy olyan rész, hogy : formanyomtatvány kitöltésével és a munkahelye szerint illetékes területi szervezet...

Van egy présházunk. Bekeríthetem a területet?

Vadak járnak arrafelé. A szomszédnak is be van kerítve a szölő területe. Jogom van hozzá bekeríteni ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!