A boltokban figyelik a kamerakat eloben vagy csak a biztonsagi or figyeli az embereket?

válasza:

válasza:A közeli TESCO-ban van monitort figyelő őr is; a kijáratnál ül, az eladótér felé fordulva, folyamatosan nézi a monitort. Az előtérből, látható is a monitor képe; legalábbis ha úgy van fordítva és úgy ül, hogy nem takarja el a nagy részét. Úgy két éve láttam is egy esetet, épp kifelé tartottam, mikor vagyonőr útját állta egy fiatalembernek, aki eldobta a szatyrát, és az őrt megkerülve, futásnak eredt. Nem jutott ki, mert nem nyílt az ajtó, bizonyára blokkolták. Meglepett, hogy honnan került elő pillanatok alatt négy további vagyonőr, közrefogva vezették el a fiatalembert. Kicsit vártunk, és nyílt az önműködő ajtó.
Vélem, hogy az ALDI-ban is monitort néz; a pénztáraknál van egy tükörfal – gyaníto, hogy a másik oldalról átlátható –, mögötte van a vagyonőr; nem látható, de onnan jön ki, ha időnként hívja valamiért pénztáros, vagy jelez a vagyonvédelmi kapu. Nem járkál az eladótérben, azért gondolom, hogy monitort néz.
Bizonyára vannak holtterek, és állhat úgy a tolvaj, hogy nem látja kamera, hogy mit csinál.
Utólag, felvételt nézni, csak akkor gondolom értelmét, ha bizonyítékként van rá szükség.

válasza:Pennyben nézik rendesen van rá őr.Ha lát valamit pattan ki.
Lidl-ben hasonló.
Coop-ban csak dolgozók nézik illetve van kamera de csak vissza tudják nézni
Kapcsolódó kérdések:
Bronzosító gyöngyöt láttam, azt szerettem volna megvenni, de nem tudom hogy nem-e káros...
Én csúnya vagyok és többször előfordult, hogy követett a biztonsági őr egy drogériában. Illetve az, hogy kibontja a kasszás a terméket, amit vennék, hogy tényleg az van-e benne, nem-e raktam bele egy drágább darabot. Pl múltkor villanykörtét vettem, kibontották,...
Pedig nem vagyok egy gyanús személy szerintem. Főleg Háda, DM, Rossmann boltokban. De iszonyat gázul, szánalmas amit csinálnak. Még ha tampont nézek is sarkamban van. Tudom ez a munkája na de így??
Szolgáltatónál 210.000Ft, online meg 153.000Fttól van
csak biztonságos link legyen
Főleg a Sparban,állandóan a nyomomban van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!