Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki tud olcsóbban dolgozó,...

Valaki tud olcsóbban dolgozó, mégis jó tetoválót?

Figyelt kérdés

Múltkor egy alig 10 perces munkáért 16.000 FT-ot fizettem, amit kicsit sokallok. Vagy már mindenhol ennyibe kerülnek a kis munkák?

Pécs, Pest, illetve Siófok jöhet szóba.

márc. 5. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Én tudok egyet, de nem mondhatom el, mert akkor megverne.
márc. 5. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

16 ezer még olcsó is.

Alapárban egy pont tetoválás is 6-8ezres anyagköltséget igényel. Erre jön a tetováló díja, ami után azért adózik, fizeti a helyet...stb.

Az alapár 15-20ezer forint körül van manapság egy minőségi helyen. Abban kb 5*5 centis minta fér bele időben. Utána/annál nagyobb/bonyolult mintáknál nő az ár.

Egy alkalom 45-90 ezer forint, ami max 6 órás beülést jelent.

Evidens, hogy minél bonyolultabb és nagyobb a minta, annál több időt igényel az elkészítése, amiért annál drágább is.

márc. 5. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A 20ezres órabérrel dolgozó bajait hagytam ott egy 30ezrer órabérrel dolgozó kiskunhalasiért. Van még kérdés? (adhatok email címet mindkettőhöz, de a bajait nem tudom, dolgozik-e még, nincsenek pár hónapja friss képei/munkái az fb oldalára felrakva). Ingyen max a sufni tetkót kapod meg, minden másért fizetni kell.
márc. 6. 08:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyet jegyezz meg:

Ne sajnáld a pénzt jó szakitól soha!

Legyen az tetoválástól egészen pl asztalosig.

Persze érdemes a tetoválók munkáit, referenciáit csekkolni mielőtt adott ember tűje alá fekszel.

Aki olcsón dolgozik az gyanús!

Pl

- kezdő és így csalja a népet magához (sok esetben szörnyen bénák, ritka a jó)

-nem megy a biznisz, mert pl béna, tehetségtelen és erőltetve akar csakazért is tetováló lenni,vagy szimplán pénzt akar mindenáron zsebre tenni. Ezért áron alul dolgozgat.

márc. 6. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
És te tudsz valakit, aki olcsóbban és jobban elvégzi a munkádat, kérdező?
márc. 6. 18:19
 6/7 A kérdező kommentje:
5. Válaszoló, én még tanulok, szóval nem. :) Teljesen elégedett vagyok a tetoválásommal, csak az árát sokaltam. De mostmár értem, hogy sajnos ez van ez egy drága dolog.
márc. 9. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha jó munkát akarsz, meg kell fizetni. Ha olcsót szeretnél, nem garancia, hogy jó is lesz. Kaphatsz fertőzést stb.... (akár a fertőtlenítést nem látott tűtől komoly betegséget!) Inkább kérjen többet a tetováló, de akkor tudod, mit kapsz.
márc. 10. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!