Mi szükség van arra, hogy civilek éles kézigránáttal gyakorlatozzanak?
Figyelt kérdés
Egy hölgy mindkét kezét leszakította egy kézigránát. Felfoghatatlan.márc. 22. 22:44
4/17 anonim 

válasza:

#2, barlangból előbújik, újságot kinyit.
5/17 anonim 

válasza:

"Egy kormánytisztviselők számára tartott önkéntes-kiképzésen". Magának csinálta a bajt.
6/17 anonim 

válasza:

Ez a baj, hogy azt mondják önkéntes gyakorlat. De ezt a gyakorlatot valamiért be kellett vállalni, biztos hogy nem csak úgy játékból történt. A másik, hogy ezt valakik kitalálták, leszervezték. Olvastam hogy a nő egyik kezén csuklóból roncsolódott, a másikon alkart írtak, tehát úgy értelmezem hogy könyök alatt vesztette el. Örökös rokkantság egy ilyen fölösleges gyakorlat miatt.
7/17 anonim 

válasza:

Ne ítélkezz anélkül, hogy ismernéd a részleteket.
Lehet, hogy a nő volt ostoba, nem vette elég komolyan, játszott a gránáttal, hülyéskedett.
Nem tudjuk.
8/17 A kérdező kommentje:
#7 Ezért is kérdeztem, mi értelme van éles eszközzel gyakorolni egy civilnek. A lehetőségét is ki kell zárni egy esetleges "hülyéskedésnek".
Arról nem is beszélve, mi szükség lehet ilyen jellegű "tudásra" egy esetleges háború esetén. Teljesen értelmetlen.
márc. 23. 10:16
9/17 anonim 

válasza:

#8, a kérdést - és a mögötte álló értetlenkedést - értem, sőt egyetértek vele. Azonban egyrészt nem szabad elfelejteni, hogy az önkéntesnek nevezett eseményekre gyakran muszáj elmenni, főleg a jelenlegi kormány mellett közalkalmazottként. Nem tudhatjuk, tényleg önkéntes volt-e az önkéntes részvétel. Másrészt pedig, mint írtam, nem tudhatjuk, ki hibázott.
10/17 A kérdező kommentje:
Ezért is értetlenkedem, és elsősorban a szervezőket hibáztatom. Amiben teljesen egyezünk, az az értelmetlensége az egésznek. Ugyanakkor a szervezőknek tisztában kell lenni az "önkéntesek" felkészületlenségével, dilettantizmusával. Profi katona éles lőszer közelébe sem engedhetne civileket.
márc. 23. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!