Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi szükség van arra, hogy...

Mi szükség van arra, hogy civilek éles kézigránáttal gyakorlatozzanak?

Figyelt kérdés
Egy hölgy mindkét kezét leszakította egy kézigránát. Felfoghatatlan.

márc. 22. 22:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
Nagy kérdés!
márc. 22. 22:44
 2/17 anonim ***** válasza:
36%
Mikor és hol történt ilyen?
márc. 23. 06:47
 3/17 A kérdező kommentje:

[link]

Mindenhol írnak róla.

márc. 23. 07:09
 4/17 anonim ***** válasza:
19%
#2, barlangból előbújik, újságot kinyit.
márc. 23. 07:20
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
"Egy kormánytisztviselők számára tartott önkéntes-kiképzésen". Magának csinálta a bajt.
márc. 23. 07:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a baj, hogy azt mondják önkéntes gyakorlat. De ezt a gyakorlatot valamiért be kellett vállalni, biztos hogy nem csak úgy játékból történt. A másik, hogy ezt valakik kitalálták, leszervezték. Olvastam hogy a nő egyik kezén csuklóból roncsolódott, a másikon alkart írtak, tehát úgy értelmezem hogy könyök alatt vesztette el. Örökös rokkantság egy ilyen fölösleges gyakorlat miatt.
márc. 23. 09:49
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Ne ítélkezz anélkül, hogy ismernéd a részleteket.

Lehet, hogy a nő volt ostoba, nem vette elég komolyan, játszott a gránáttal, hülyéskedett.

Nem tudjuk.

márc. 23. 09:56
 8/17 A kérdező kommentje:

#7 Ezért is kérdeztem, mi értelme van éles eszközzel gyakorolni egy civilnek. A lehetőségét is ki kell zárni egy esetleges "hülyéskedésnek".

Arról nem is beszélve, mi szükség lehet ilyen jellegű "tudásra" egy esetleges háború esetén. Teljesen értelmetlen.

márc. 23. 10:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#8, a kérdést - és a mögötte álló értetlenkedést - értem, sőt egyetértek vele. Azonban egyrészt nem szabad elfelejteni, hogy az önkéntesnek nevezett eseményekre gyakran muszáj elmenni, főleg a jelenlegi kormány mellett közalkalmazottként. Nem tudhatjuk, tényleg önkéntes volt-e az önkéntes részvétel. Másrészt pedig, mint írtam, nem tudhatjuk, ki hibázott.
márc. 23. 10:36
 10/17 A kérdező kommentje:
Ezért is értetlenkedem, és elsősorban a szervezőket hibáztatom. Amiben teljesen egyezünk, az az értelmetlensége az egésznek. Ugyanakkor a szervezőknek tisztában kell lenni az "önkéntesek" felkészületlenségével, dilettantizmusával. Profi katona éles lőszer közelébe sem engedhetne civileket.
márc. 23. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!