Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Átvehetik a josim meghatalmazá...

Átvehetik a josim meghatalmazással személyi nélkül?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne átvehetik a személyim meghatalmazással szemelyi nelkul? A jogsim valoszinu elobb kesz lesz minthogy megigenyelnem a szemelyim( az osszes iratom elloptak), de a meghatalmazasra nem tudok szemelyi szamot irni mit tudok csinalni? A jogsim ugyfelkapun mar megigenyeltem, a szemelyit szemelyesen kell, de most nincs rá lehetőségem orakat bent ulni es varni, idopont az elso 06.08-ra van :)

ápr. 15. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy meghatalmazáshoz (ami teljes bizonyító erejű magánokirat legyen, azaz felek + két tanú aláírásával, vagy teljes terjedelmében kézzel írt) elég a természetes személyazonosító adatod (név, születési hely és idő, anyja neve, lakcím), nem elvárás az okmányazonosító.
ápr. 15. 18:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Amit adnak azon szerepel hogy kerik sajnos es azt a forma nyomtatvanyt kérik, a kézel irottat mindenféle indokkal elutasítják. Ha kihagyom azt a részt nem adják ki? Vagy irjam rá esetleg az indoklást?( hogy nincs mert készül)?
ápr. 15. 18:15
 3/3 anonim válasza:
13. ker. Teve utcai kormányablak/okmányirodában időpont nélkül 3/4 óra alatt elintéztem 3 ügyet, időpont csak egy hónap múlva lett volna... Próbáld meg, ha van rá lehetőséged, én is meglepődtem, hogy ilyen gyorsan ment, pedig készültem 3 napra elegendő hideg élelemmel és ivóvízzel.
ápr. 16. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!