Hogyan nevessek szebben?
Figyelt kérdés
Mondják is és én is érzem is hogy kicsit olyan erőltetett harsány. Vannak ugye mittoméb olyan könyvek pl hogy "úgy kacagott mint az arany forrás" és szeretnének én is így. Mármint ha valaki hallja akkor ilyen szép jusson róla eszébe ne is uh de gáz.ápr. 15. 21:29
1/2 anonim 

válasza:

A szívből jövő, jóleső nevetés nem olyan dolog, amin változtatni tudsz.
2/2 anonim 

válasza:

Elképzeltem a nevetésedet, és nekem is egyből könyv jutott eszembe: a Zabhegyező 😀
"Kicsit röhejes volt az egész, ha jól meggondolta az ember, és egyszerre olyat csináltam, amit megint csak nem kellett volna. Elröhögtem magam. És én olyan nagyon hangosan és hülyén röhögök. Ha valaha saját magam mögött ülnék a moziban, vagy mit tudom én, hol, biztosan megbökném magam, és azt mondanám, hogy hallja, de csúnya öröme van."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!