Az imént hívtak a +421911179517 számról. Ez most megint valami csalás? Nem merem visszahívni

válasza:

válasza:

válasza:Nálunk így néz ki egy telefonszám:
+36 30 123 4567
Amit mutattál az szerintem nem magyar szám és, ha nincs ott ismerősöd, akkor ne vedd fel és ne hívd vissza.
421 - Szlovákia hívószáma
911 - Szlovák Telekom mobilhálózat
+421 911 179 517
Kapcsolódó kérdések:
Ma rám írt facebookon, először bejelölt ismerősnek aztán beszéltem vele és 20 ezer forintot akart kicsalni tőlem mert aztán majd milliókat fog küldeni, azt mondta hogy a trust wallet-nek dolgozik és új munkaerőt keresnek a céghez....
Az utóbbi időben 1-2 naponta egyszer kapok hívást külföldi számoktól, mindig más telefonszámtól, hollandia, UK számok voltak eddig, beszéltem a szolgáltatómmal (Yettel) állítólag többen is panaszkodtak ezzel viszont nemtudnak megoldást nyújtani. Gondot most nyilván nem...
Ez előtt kb 3 hónappal történt hogy Facebook marketplace-en hirdettem egy mobil készüléket Kaptam egy üzenetet ami egy gls fizetési oldalnak volt álcázva ott kérte az oldal hogy lépjek be az internet bankomba hitelesítés céljából ami nem sikerült hiszen nem fogadta...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!