Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az imént hívtak a +42191117951...

Egyvalakimás kérdése:

Az imént hívtak a +421911179517 számról. Ez most megint valami csalás? Nem merem visszahívni

Figyelt kérdés

2025. ápr. 30. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól teszed, ha nem hívod vissza.
2025. ápr. 30. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tedd tiltólistára és ha nincs ismerősöd vele megbeszélve hogy hív ismert hosszú számon akkor csörögjenek majd befejezik .
2025. ápr. 30. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákiai a szám
2025. ápr. 30. 14:28
 4/4 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Nálunk így néz ki egy telefonszám:

+36 30 123 4567

Amit mutattál az szerintem nem magyar szám és, ha nincs ott ismerősöd, akkor ne vedd fel és ne hívd vissza.

421 - Szlovákia hívószáma

911 - Szlovák Telekom mobilhálózat

+421 911 179 517

2025. ápr. 30. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Rátok is írt egy Balog Lili nevű nő és pénzt akart kicsalni tőletek?

Ma rám írt facebookon, először bejelölt ismerősnek aztán beszéltem vele és 20 ezer forintot akart kicsalni tőlem mert aztán majd milliókat fog küldeni, azt mondta hogy a trust wallet-nek dolgozik és új munkaerőt keresnek a céghez....

Telefonos csalások ellen mit tudok tenni?

Az utóbbi időben 1-2 naponta egyszer kapok hívást külföldi számoktól, mindig más telefonszámtól, hollandia, UK számok voltak eddig, beszéltem a szolgáltatómmal (Yettel) állítólag többen is panaszkodtak ezzel viszont nemtudnak megoldást nyújtani. Gondot most nyilván nem...

Csalás áldozata lettem?

Ez előtt kb 3 hónappal történt hogy Facebook marketplace-en hirdettem egy mobil készüléket Kaptam egy üzenetet ami egy gls fizetési oldalnak volt álcázva ott kérte az oldal hogy lépjek be az internet bankomba hitelesítés céljából ami nem sikerült hiszen nem fogadta...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!