Hogy kell dalt csinálni?
Figyelt kérdés
Tudom, bugyután hangzik a kérdés. De írtam egy szöveget, sajnos hangszeren nem játszom. Énekelni sem nagyon tudok, mégis szeretnék hozzá egy zenét, amit nem az AI csinál, mert az AI megcsinálta, csak az nem olyan. Szeretném én énekelni, hátha menne nem hamisan. Zeneszerzőt nincs pénzem megfizetni meg hobbinak felesleges is lenne.máj. 2. 01:25
1/3 anonim 

válasza:

Akkor az AI-tól csak annyit kérj hogy írja meg a dal kottáját, aztán keresel olyan szoftvert ami a kottát le tudja játszani.
2/3 Sanyi2025 

válasza:

Elektronikusan is elő tudsz állítani hangokat, akár a számítógépeddel vagy mobiloddal. Azariah mondta egy interjúban, hogy ő is teljesen egyedül tanult meg zenélni a YouTube-ról, szóval aki akar, az megtalál mindent a neten.
3/3 anonim 

válasza:

Az egy szakma, amit sok-sok éven át kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!