Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan készültetek a töri...

Hogyan készültetek a töri érettségire? Tippeket,tanácsokat szeretnék Én hármasra megyek

Figyelt kérdés

máj. 3. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak menj be és csináld!
máj. 3. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Jó sok szívással. Én például az említett tárgyból francia nyelven érettségiztem. Különösebben nem kellett készülnöm, hiszen mindent tudtam. Ezúton is köszönöm szépen a gimis tanáraimnak.
máj. 3. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Megfelelő egyénspecifikus tanulási módszerrel. Fedezd fel a sajátodat.

"Tanulási módszerek" google.

Jómagam sose tudtam egyhelyben ülve sablon módon tanulni.

Mára: a biciklimet befogom görgőbe és tekerem a magasított asztalnál vagy leengedett asztalnál yoga labdán mozgok. Auditív és vizuális vagyok. Befotózom a szöveget, meghallgatom, firkálok közben pár rajzot néhány vázlatszót leírva.

Anno mindig lecsesztek, hogy maradjak egy helyben, figyeljek oda, ne mással foglalkozzak.

Ezzel elcseszték régebben a tanulási folyamatomat és a hagyományos módszer nekem maga a pokol volt.

Előadásokon stb. ahol csak darálták a dolgokat mindig rajzoltam, hallgattam, felnéztem, ha ábra vagy bármi formában mutattak dolgokat. Elsőre megjegyeztem.

Következő alkalommal pedig kérdezte a népet az oktató. Senki nem tudott választ kinyögni. Bevállaltam, mindent visszamondtam előző alkalomról.

Néztek rám nagy szemekkel, hogy mi a franc, az oktató pedig annyit mondott "de hiszen te végig rajzoltad az előadásomat", rajzot is csekkolta, ami egy portré volt rengeteg keleti precíz hajdísszel.

Mindenki másképp működik.

Találd meg a magad módszerét.

Napjainkban pedig a technológiai, elektronikai fejlődés nagyon sokat segít.

Pl befotózod a könyvet és felolvassa neked. Nem kell magadnak felolvasni és diktafonra felmondani, mint pl anno nekem.

Mára pedig ki is használom további dolgok tanulásához mindazt, ami rendelkezésünkre áll.

Tankönyvet se cipeltem suliba. Befotóztam, mappába dobtam telón. Hátamat se strapáltam pl az 500oldalas matek könyvvel stb.

32N

máj. 3. 13:45
 4/6 anonim válasza:
100%
Lesz ami lesz. Én olyan hülyeséget mondtam. De átengedtek
máj. 4. 01:40
 5/6 anonim válasza:
Én a Boronkai Szabolcs féle összefoglaló könyvből tanultam + nézegettem korábbi érettségi feladatokat. Emellett mi 2. félévtől átnéztük a követelményrendszer összes témáját órán. Ne aggódj a hármast szerintem különösebb rákészülés nélkül meg lehet csinálni ha van egy kis alapműveltséged meg logikád.
máj. 4. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Hármas? Miért akarnál hármast?Középszintűt az utcáról beesve akárki megírja minimum négyesre...
máj. 4. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!